Žiadosť o vstup Slovenska do BRICS

Vážení predstavitelia.

Po dôkladnom zvážení, Vás chcem požiadať o pribratie Slovenska do Vášho spoločenstva. Zároveň navrhujem modifikovať názov skupiny na SBRICS. Iste sa pýtate prečo Slovensko na prvom mieste. Tak zajedno mi to takto dobre znie a potom, aspoň sa vy väčší nebudete hádať.

Slovensko je malá krajina s veľkým významom. Bude prínosom v rôznych oblastiach a hlavne vo finančnom sektore. Navrhujem zriadiť na Slovensku finančné centrum, niečo na spôsob Švajčiarska. Ich životná úroveň nám bola sľubovaná, respektíve sme opäť naleteli tým Anglosasom. Ako keď si ovca postaví dom s vlkom. Ja viem, už ste nás z tej kaše niekoľko krát ťahali, ale už sme sa po 100 rokoch poučili. Dúfam. Medzi tým sa z nás stal medveď. Nie ťarbavý, lenivý, ospalý, ale naozajstná dravá šelma.

Čo sa tých peňazí týka, tak sa nebojte, u nás sa nič nestratí, síce niekedy ani nenájde.

Dovolil som si podať túto žiadosť sám a využiť tak nesmiernej zaneprázdnenosti slovenských vládnych a ústavných činiteľov. Jeden sa akože háda s druhým a ten druhý zase s prvým, nevedia čo ďalej a tak naťahujú čas, iného trápi svedomie aj keď všetci tvrdili, že žiadne nemá, ďalšieho tam dotlačili napriek tomu, že nechcel, štvrtý je na nákupoch s deťmi a manželkami, princezná z paláca sa venuje foteniu a módnym prehliadkam. Čo na tom, že ľudia už nemajú na účty a potraviny.

No a tí európski, majú plné ruky práce so softvérom na zmenu pohlavia. Napriek tomu, že stál necelých pätnásť miliárd euro, tak nefunguje. Síce funguje, ale viete si ho zmeniť len raz za mesiac, a to je proste málo. A to ani nehovorím, že sa nemyslelo na to, ak si chcete zobrať kozu za manželku. Proste nespĺňa potreby moderného a progresívne zmýšľajúceho človeka. Viete si predstaviť tú traumu čakateľov.

V prípade ďalších otázok ma prosím neváhajte kontaktovať.

Za kladné vybavenie žiadosti vopred ďakujem.

 

Ministerstvo plyšových medvedíkov.

Dráčik.

 

BRICS je zoskupenie 5 krajín. Brazília, Rusko, India, Čína a Južná Afrika. Tieto krajiny tvoria 40% svetovej populácie a 25% svetového HDP. Spolupráca v oblastiach hospodárskej, finančnej, politickej a bezpečnostnej.

 

Čítaj tento článok na blogu Koncept.


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-