Zastavme utláčanie homosexuálov

Vyzývam Európskych, svetových aj našich politikov, OSN, Vatikán, ľudsko-právne organizácie, hnutia, prezidentov, média, bankové inštitúcie, výrobné firmy a obchodné spoločnosti na zastavenie utláčania homosexuálov.
 
Treba zastaviť toto nízke, homofóbne a neľudské konanie. 
 
Bojujme za ich práva, protestujme a vyjadrime oprávnený odpor. Píšme listy, emaily, komentáre. Buďme zanietení a rozhorčení.
 
Zastavili ste im prísun základných životných potrieb, bezcitne ich sankcionujete, posielate zbrane na ich likvidáciu, znemožňujete cestovať, zrušili ste im medzinárodný platobný styk, kartové spoločnosti im odobrali práva používania platobných kariet, obchodné spoločnosti im nepredávajú a nedodávajú tovar. Diskriminujete ich v športe a pri tom sa oháňate dúhovými farbami.
 
Týrate ich a psychicky deptáte. Spolupodieľate sa na ich likvidácií. Takto predsa dochádzalo ku likvidácií menejcenných ľudí, celých národov počas druhej svetovej vojny, na ktoré bola uvalená kolektívna vina. Tento šovinizmus, nacionalizmus a fašizmus je oprávnene odsudzovaný.
 
Ruskí homosexuáli sú predsa takí istí ako každý iný. Alebo chcete tvrdiť niečo iné? Ale potom hádam zistíte, že tam žijú aj deti, také ako máte aj vy a rodičia a starý rodičia, takí ako sú tí vaši. 
 
Bubnujte na poplach. A potom, keď sa zobudíte zo sna, nočnej mory tak zistíte, že tam žije človek podobný Vám.
 
 

Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-