Záplava migrantmi je riadená sabotáž

Politici, kompetentní úradníci a iní spolupáchatelia,  ktorí túto inváziu spôsobili tým, že boli súčinní pri jej realizácií alebo sa nečinne prizerali, musia niesť trestnoprávnu zodpovednosť za škody a strádanie, ktoré tým vytvorili obyvateľstvu.

Čo chcete povedať vy, do zabudnutia odchádzajúca politická elita? Nevedeli ste, že na jeseň prichádza vlna migrantov? Ale veď na to sa treba pripraviť rok dopredu. Treba mať vypracovaný systém a plán, technické zabezpečenie a v neposlednom rade ľudí. Teraz sa vyhovárate na bankára od prepážky? Čo ste riešili? Hašterili ste sa ako deti v materskej škole, a popritom sa napakovali. Okrem toho, že ste riešili vlastné kšefty, ste sa o nič nestarali, lebo ste o žiadne riadenie štátu ani nemali záujem a zároveň to pre vás bola španielska dedina. Tá akože vláda, bola väčšinu času nefunkčná a paralyzovaná. 

Načo sa tam ešte raz hrabete? Ste normálni? Uvidíme, či sú už voliči vyspelí a či sme už aj my všetci normálni. To, čo ste tam skoro štyri roky predvádzali, bolo ako dostať s bejzbalovou pálkou do hlavy. To muselo prebrať z hlbokého spánku aj dinosaura.

Ľudia, ešte stále máte pocit, že referendum o predčasných voľbách bolo zbytočné? Kedy sa spamätáte? Keď vás niekto olúpi alebo znásilní vaše dieťa? Čakáte kedy už bude neskoro? Nechce sa vám pohnúť z gauča? Je vám jedno, že vás niekto podreže?

Zámorskí sociopati sa rehocú, ako s nami vybabrali a zničili nám životné podmienky, za pomoci skorumpovaných a hlúpych kriminálnikov z radov politikov, sponzorovaných parazitických organizácií a inej spodiny. Zapredali sa a spolupracujú na likvidácií štátu, v ktorom ich rodičia vychovávali v dôstojných podmienkach. Predali by aj vlastnú matku do otroctva.

Táto banda neschopných klamárov a hlupákov pre vás neurobila vôbec nič. Dávajú vám almužnu a zadlžujú štát o miliardy. Nahnali vás na testovanie ako dobytok. Vy to nevidíte? Tak choďte k očnému alebo naspäť do základnej školy.

                                               Ste vlastizradcovia. 

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-