WHO napadol nebezpečný vírus

Je to veľmi zákerná choroba, kedy postihnutému vírus požiera mozgové bunky. Najzvláštnejšie pritom je, že chorý trpí syndrómom spasiteľstva, a miesto toho aby vyhľadal pomoc, chce zachraňovať a liečiť zdravých ľudí. Následkom je  demencia a citová otupenosť.

Toto ochorenie nepostihlo len zamestnancov svetovej zdravotníckej organizácie, ale aj všetkých, ktorí ju podporujú.

Príznaky sa dajú ľahko vypozorovať napríklad na riaditeľovi organizácie alebo aj na jednom z hlavných sponzorov, pánovi Gatesovi. Pán riaditeľ je ten, čo sa podobá na čerta a pán Gates ten, ktorý ešte nikdy nič dobré neurobil. Sú to dvaja sociopati.

Vzhľadom k ich nesvojprávnosti im navrhujem, aby urýchlene podpísali dohodu o opatrovníctve. My sa o nich postaráme. Chce to len kazajku a kľudné prostredie, v nejakom vhodnom zariadení.

V prípade, že by ste spozorovali u niekoho takéto podozrivé správanie, nahláste to prosím na naše ministerstvo zdravotníctva, kde už majú skúsenosti s podobnými prípadmi. Pani ministerka im zároveň rada poskytne právne poradenstvo.

                                      U nás budete v dobrých putách.

WHO je tá banda kriminálnikov, ktorá sa vyznamenala pri tvorbe falošnej pandémie a následne poškodením zdravia väčšine ľudí na planéte, vplyvom aplikácie génovej, akože vakcíny, na následky ktorej obrovské množstvo ľudí zahynulo, postupne umiera alebo trpia trvalými následkami, ako sú ochrnutie, oslepnutie, neplodnosť, zápal srdcového svalu, rakovina a množstvo iných.

Teraz sa snažia a nútia všetky štáty, aby podpísali takzvanú pandemickú dohodu, ktorou by ich chceli dostať do područia, aby keď znova zinscenujú podobnú pandémiu, mohli zlikvidovať aj zvyšky slobôd, ktoré nám ešte ostali, rôzne covid pasy, zákazy pohybu, cestovania, a z tých, čo ešte neumreli, vyrobiť zaočkovaných pokusných králikov, bio robotov. To, že na vyvolanie paniky použijú nejaké chemické alebo biologické zbrane, nie je vylúčené.

Ľudí zlikvidujú, zmrzačia, zotročia a samozrejme poriadne zarobia.

WHO ani žiadne zmluvy nechcem a nepotrebujem. Ste podvodnícka banda.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-