Vojna fašistov proti Ukrajine, Rusku a všetkým Slovanom

Volodymyr to vidí. A vy? Nedá sa to nevidieť. Jedine, ak ste zaslepení nenávisťou.

Fašisti dostali Slovanov do vojnovej pasce. Verí ešte dnes niekto tomu, že niekomu záleží na Ukrajincoch? Denne ich padne na bojisku približne tisíc. Zmasakrovali ich už viac ako 300 000 a možno až 400 000. Veď to je genocída. Sú posielaní na bojisko bez prípravy a zle vyzbrojení. Tu nikomu nejde o nich. Ide im o to, aby ich čo najviac pozabíjali. Kto sa pýta radových vojakov, aké majú problémy a aký majú pohľad na situáciu? Kto robí odtiaľ reportáže? Nikto, lebo je na to uvalené informačné embargo. Ocitnú sa uprostred boja a za pár hodín po nich ani pes neštekne.  Čím viac ich padne alebo odíde z Ukrajiny, tým bude tento región viac destabilizovaný a ľahšie ovládnuteľný.

Západný architekti fašizmu naprojektovali tento masaker a využili k tomu bratovražednú slovanofóbiu. Neviem, kde sa berie v Slovanoch táto nenávisť a fašistické sklony. Veľkú rolu tu hrá aj láska k peniazom a zapredanosť, čiže prostitúcia.

Čistokrvný Slovan nikdy vojnu nepodporuje a už tobôž nie fašistickú, bratovražednú, proti slovanskú hystériu.

Od začiatku nás plánovali vtiahnuť do konfliktu, všetkých. Slovákov, Čechov, Poliakov, Bulharov a aj Rumunov. Užitočných hlupákov, ako náplň do kanónov. Stále o tom špekulujú a hľadajú na to zámienku.

Kašleme vám na to NATO. Je nám z duše odporné.

S ľuďmi, ktorí utiekli pred vojnovým konfliktom, sa na západe počítalo ako s pracovnou silou, ktorej už bol akútny nedostatok. Mnohí si krochkajú, že majú pracovníkov, ktorí im predtým chýbali. V hoteloch, reštauráciách, službách, obchode, priemysle, zdravotníctve a inde. Určite vás majú radi za to, že vám môžu utierať zadky a hrdlačiť na vás. A vy sa môžete hrať na falošných dobrodincov.

Ten tragikomický klaun, pobehujúci a poletujúci po svete ako lietajúci Čestmír, iba vykrikuje: „Dajte zbrane, veľa zbraní a ešte aj peniaze, veľa peňazí a ešte aj koks.“ Vyhráme, my ich porazíme, celý svet porazíme, dobijeme veľkú ríšu a všetci nám budú slúžiť, lebo my sme veľký a slávny, najväčší. Sláva, sláva, tri krát sláva, ako poľná tráva. Čo takto studený obklad na čelo.

Po pýche nasleduje pád.

Každému, kto má aspoň jeden mozgový závit od baretky je jasné, že tú vojnu nemôžu vyhrať. Rusi majú prevahu úplne vo všetkom. Niektoré zbraňové systémy sú modernejšie o tri generácie a dôležité je, že majú dostatok munície a logistiku. Toto je nad slnko jasné aj tomu šašovi a plne si uvedomuje, v akom scenári hrá. Čím dlhšie trvá konflikt, tým viac na tom niekto zarobí a tým viac ľudí zahynie. Ukrajincov, Rusov, Poliakov. Ďalej Čechov a Slovákov?

Rusi disponujú 10 násobnou presilou zbraní aj vojska. Je to nerovný, samovražedný boj, určený na ich likvidáciu.

Ako zbrane im dodali staré haraburdie, ktoré Ukrajincov nemohli a nemôžu chrániť. Ak aj boli dodané modernejšie zbrane, tak ich nedostali do rúk bežní, pred nedávnom narukovaní vojaci. Neboli určené pre ich bojaschopnosť a ochranu. Modernejšími zbraňami disponujú žoldnieri NATO, a sú používané na nimi určené ciele. Veľké množstvo zbraní, ktoré im aj boli dodané, niekto vykšeftoval a predal, takže sa na bojisko vôbec nedostali. Je možné, že sú pripravené niekde v európskych mestách, kam sa dostali cez nestrážené koridory. Kto vie, načo čakajú? To sa možno dozvieme, ak začnú niekde ďalšie pouličné nepokoje, alebo rovno občianska vojna.

Nechali sme sa do toho vtiahnuť. Zatiaľ nie až po uši, ale iba po pás.

Teraz je načase povedať vojne NIE. Vojnových štváčov treba poslať kade ľahšie. Toto nie je náš konflikt a my sme ho nevyvolali. Nemáme dôvod naň doplácať ekonomicky a už vonkoncom nie stratami na ľudských životoch. Nesmieme sa nechať nachytať na žiadnu primitívnu provokáciu.

Volodymyr to vidí, šaškuje ako len vie a snaží sa vám to všemožne ukázať. Poukazuje na všetky paradoxy a zvýrazňuje ich. Je to do očí bijúce.  A vidíte to aj vy? Nevidíte alebo nechcete? Nedá sa to nevidieť, ak nie ste slepí. Bdiete, chrápete alebo ste v narkóze?  Pýta sa vás, či chcete takúto vojnu aj vy. Či jej poviete áno alebo nie. Ak jej poviete áno, alebo nepoviete nič,

                                     Neplačte, že to je vojna nezaslúžená.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-