Takže oni nám nerozumejú

Výborne. To sa mi uľavilo. Pokiaľ nám nerozumejú tí, ktorí utopili Európu dvakrát v krvi, tak sme na najlepšej ceste z pekla von.

Niečo vám prezradím, ale neviem či ma pochopíte. Na to, aby ste nás chápali je potrebný cit a rozum. Šedá hmota v hlave automaticky neznamená rozum a vo vašom prípade si zamieňate bezcitnosť za cit.

NATO je zločinecká organizácia, ktorá má na svedomí státisíce nevinných obetí, vrátane civilistov. Niet sa čomu diviť, veď ju zakladali aj fašisti. Odporná háveď, s ktorou ja nemám nič spoločné. Nie, nie sme tupá hnedá hmota, čo na rozkaz napochoduje a zmasakruje všetko čo jej stojí v ceste, a nakoniec aj seba.

Rusko nie je náš nepriateľ rovnako, ako každý iný národ na tejto zemeguli. Taktiež to neznamená, že sa teraz niektorému národu musíme hodiť okolo krku a robiť všetko podľa toho, na čo si zmyslí. To isté platí o USA, Číne a ďalších väčších hráčoch. Tie nálepky proruský, pročínsky, proamerický, pro a anti si nechajte pre seba hlupáčikovia. Chápem, že nemáte normálne argumenty, ale viac ako nálepky vám pomôže studený obklad na čelo.

Ani  Hitler nechápal, že prečo sa tí Slovania bránia, prečo sa nechcú dať pozabíjať alebo zotročiť. Pre neho, ale aj pre množstvo kolaborantov, byť otrokom je najvyššie blaho. Ani židia nechápali čo sa deje, a že je niekto schopný z miliónov ľudí urobiť mydlo. Keď to pochopili, už bolo neskoro.

Nebyť Červenej armády, tak už neexistujeme. A taktiež ani nemáme prezidenta pani Čaputová. Každý slobodne zmýšľajúci človek si vydýchol, keď vyhnali okupantov, čo ale neznamenalo, že všetky problémy zmizli. Nemohli, veď národ mal určitú úroveň vedomia a u niektorých jednotlivcov bezvedomia, rovnako ako dnes. Za množstvo hnusu boli a sú zodpovedné domáce krysy, ktoré sa vedia rýchlo zorientovať, kde sa nachádza koryto. Mnohí štát iba podojili, nič mu nedali, škodili a sabotovali, a potom naň kydali. Na koho ste to chceli hodiť? My sme tvorili spoločenstvo, štát, my sme boli za to zodpovední a mali sme sa postarať o to, aby bolo lepšie. Výhovorky typu nedalo sa, nemohli sme, nedovolili nám si strčte za klobúk, zbabelci. Takto fňukať môžete aj dnes.

Čo ste chceli, aby sme skončili ako Ukrajinci? 300 000 mŕtvych, ešte viac dokaličených, mestá duchov, zničená krajina, ekonomika, infraštruktúra a územie plné mín a hrobov. Ak sa nespamätajú, tak ich takí vydriduchovia ako vy, kúpia za fazuľku. Normálni Ukrajinci vedia, kto je ich skutočný priateľ. Vy to ale nie ste. Čoskoro vám to zrátajú.

Takže sa ukľudnite. Vieme, o čo vám ide. Zaseješ vietor a zožneš búrku.

Strať sa nám z očí Satan.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-