Startitupu podobní chceli umlčať Kuciaka

Nikto nemôže povedať svoj názor, a kto sa pokúsi hovoriť pravdu a pýtať na pálčivé otázky, tak toho umlčíme.

Startitup.

Ako vznikol? Kto ho financuje? Aké má úlohy a ciele?

Je to akoby samotný názov napovedal, startupový spontánny pokus o  žurnalistiku alebo tvrdý, cielený nástroj informačnej vojny v pozadí ktorej sú tajné služby?

Nástroje ako manipulácia, dezinformácie, diskreditácia, vymývanie mozgov, propaganda.

Mojimi poslednými článkami o tom, kto stojí za nekonečnou vojnou na Ukrajine, kto ju financuje už minimálne od roku 2014 a o pochybnej netransparentnej zbierke na zbrane, som hadovi šliapol na chvost a ten zasyčal. Ono sa tomu aj hovorí, trafená hus zagága.

Startitup zagágal dvoma článkami podivnej konštrukcie a obsahu. 

Keďže moje informácie boli pravdivé a na zamyslenie, tak z nich bolo potrebné urobiť guláš, a hlavne bolo treba odviesť pozornosť podivuhodnými informáciami, ktoré s článkami ani nesúvisia. Keď si človek ich články prečíta a porovná ich s mojimi, tak mu to nie je jasné, čo to spískali za zlátaninu nezmyslov, akoby to písalo nejaké jelito. Lenže to jelito mohol byť aj nejaký skúsený agent provokatér, ktorý presne vie ako ľudí manipulovať. Takže povedzme, že to bol agent Jelito.

Do obsahu článku sú namontované informácie o mojich hospodárskych výsledkoch. Keď si to prečíta závistlivec, stúpne mu tlak a výsledok je jasný. Vinný je Víglaský.

Pre tých, čo majú max. dve mozgové bunky je tam informácia o tom, že som menil predmety činnosti, podiely vo firmách a že mám živnosť na prenájom čerpacích staníc, predaj tabakových výrobkov a prevádzku nevýherných automatov.

Ale ja predávam 33 rokov na 99,9% hračky, firmy sú iba moje a všetky peniaze som zarobil poctivo a platím dane. Žiadne pumpy neprenajímam a tabakové výrobky nepredávam. Tak načo potom ten zákerný spôsob na vyvolanie negatívnych pocitov u čitateľa?

Startitup. Závistlivci, demagógovia, zúfalci a klamári. Keď nemajú argumenty, tak vás označia za konšpirátora a ešte pridali, že som mal problémy s políciou.

Nie, ja som nemal problémy s políciou. Mali ste napísať, že to iba vy ste chceli, aby som mal problémy s políciou, tak nejaký udavačský potkan dal na to podnet, lenže policajti nebudú skákať podľa toho, ako im nejaký hlupák bude pískať, takže som na polícií ani nebol a ani som s nimi nehovoril.

V tejto krajine ešte našťastie platí zákon a nie svojvôľa Goebbelsovej mládeže.

Už keď sme sa dostali k tej zákonnosti, tak sa chcem opýtať generálnej prokuratúry, či je v poriadku, aby niekto označoval niekoho za konšpirátora, a pritom neuviedol čoho sa konšpirácia týka a ešte z toho robil aj podivné zoznamy. Nepripomína vám to označovanie nepohodlných ľudí židovskými hviezdami?

Ty si vinný, kvôli tebe sa máme zle, ty nekričíš sláva očkovaniu a Ukrajine, tak teba označíme za konšpirátora. Proste máš iný názor ako my, vyvolení fašisti.

Teraz mám opäť niekoľko otázok na Startitup. Poprosím konštruktívne odpovede a nie súbor žlčových, dezinformačných a emocionálnych výplodov.

Koľko ukrajinských vojakov, mužov a synov padlo od začiatku vojny?

Ktoré štáty od roku 2014 financovali  vyzbrojovanie Ukrajiny, výstavbu vojenských objektov, opevnení a fabrík na výrobu zbraní?

Bolo to v súlade s dohodami o nepribližovaní sa vojsk NATO ku ruským hraniciam?

Myslíte si, že keď to štáty NATO financovali, ale vojská boli ukrajinské, tak to akože NATO nebolo?

NATO vyzbrojovalo Ukrajinu lebo vedelo, že ju Rusi napadnú? Ak je vaša odpoveď áno, tak mi budete vedieť s ľahkosťou odpovedať na otázku. Bolo skôr vajce alebo sliepka? Alebo mi odpoviete podľa toho, ako sa vám to bude aktuálne hodiť?

Aké územie stratila Ukrajina len od začiatku tohto roka?

Koľkých vojakov ste sa opýtali, či chcú bojovať a umrieť v tejto nezmyselnej vojne?

Koľko ukrajinských mužov emigrovalo z krajiny z dôvodu vyhýbania sa vojenskej službe?

Aký máte názor na túto dezerciu?

Koľko peňazí sa vyzbieralo na zbrane pre Ukrajinu, čo bolo nakúpené, kedy a kam sa previezli a kto ich prevzal?

Mali by ľudia umierať vo vojne len preto, že si to želá niekto, kto sa každému vojakovi vyzbieral iba na tatranku, z ktorej je navyše niekým odhryznuté?

Aký máte názor na 10 000 zabitých detí v Gaze?

Bol novinár Kuciak zavraždený za to, že sa niekomu nepáčili jeho názory a ním poskytované informácie?

Bol podľa vás Kuciak konšpirátor, keďže nie všetky informácie, ktoré uvádzal, boli preverené a dokázané?

Tak si počkáme na odpovede a uvidíme či ste Startitup, Shutitup alebo Startitdown.

Lúčim sa s vami s pozdravom.

Proletáři všech zemí, vyližte si...

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-