Slováci prispievajú k odvráteniu jadrovej katastrofy

Nie je dôležité, koľko žije v krajine obyvateľov, ale to, koľko z nich prejavuje svoj názor a hlavne o aký názor sa jedná.

To, čo dnes vyvádzajú akože vyspelé západné krajiny, je zúfalé. Stručne vyjadrené, agresivita a nenávisť. Z čoho to pramení, že sú ľudia takto zdivočelí? Keď sa obzriete len niekoľko desaťročí dozadu tak vidíte, že spoločnosť postupne upadala po každej stránke. Výsledkom toho je slabý, nesamostatný, závislý, hlúpejší, chorľavejší a psychicky labilný jedinec. Ľudia sú zameraní na nesprávne hodnoty, dezorientovaní a vládne chaos. Životné podmienky sa aj vplyvom tohto chaosu zhoršujú, čo kladie zvýšené nároky na psychickú odolnosť. To zvládnu len ľudia, ktorí sa nenechajú vtiahnuť do tohto víru.

Predstavitelia najsilnejších štátov NATO podnikajú kroky, ktoré vedú priamo ku konfrontácií s Ruskom. Sú to provokácie, ktoré  majú vyprovokovať Rusko k útoku na krajiny NATO. Je to samovražedná stratégia, vedúca k jadrovej apokalypse. Tvrdením, že podporovaním vojny bojujem za mier, je to isté, ako keď opitý mozog bojuje alkoholom proti alkoholizmu.

Ak chcú ľudia mier, tak sa musia hlasno ozvať.

V posledných rokoch sme prežili rozmanité a zapeklité obdobia. Či už to bola pandémia alebo vojna na Ukrajine a to, čo jej predchádzalo. Každý človek mal možnosť analyzovať a vyhodnocovať informácie. Otázkou je, či na to bol dostatočne pripravený. Ak sa zaoberá iba hlúposťami, ohováraním, klebetením, závidí a teší sa z cudzieho nešťastia, tak sa nechal strhnúť propagandou a vymývaním mozgov, ktorá ho vťahuje do nešťastia. Ak pripravený bol a chcel, tak situácie, aj keď dodatočne, vyhodnotil správne a jeho rozhodnutie je jednoznačné.

Chcem mier.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-