Rhodos. Dva dôvody zničenia ostrova

1. Neschopnosť Európskej únie riešiť kritické situácie. Organizačne aj technicky.

2. Zámienka a vhodný argument na to, aby nám mohli otĺkať o hlavu klimatické zmeny a aplikovať drakonické opatrenia.

Niet sa čomu diviť, keď máme v čele dámu v ružovom kostýmčeku, ktorá by ledva zvládla post predsedníčky bytového družstva.

Za normálnych okolností, by museli takýto ostrov za týždeň technikou tak zaplaviť, že by tam bolo vody až po kolená. Lenže to by sme nejakú museli mať a niekomu by na tom muselo záležať. Lenže im záleží na niečom inom.

Scény ako z hororu, vystrašení obyvatelia a dovolenkári, evakuácia. Čo si môžu propagandisti globálneho otepľovania viac želať. Nebudú sa pýtať na to, že prečo nie sme na bežný požiar pripravení. Keby sme boli, tak by požiare boli všade rýchlo uhasené a následky by boli minimalizované.

Keď ste si to nevšimli, tak horí každé leto a v mnohých štátoch.

Hlavne, že máme chrabré NATO, ktoré disponuje desaťtisíc dôchodcami, štyridsiatimi tankami, z ktorých je aktuálne tridsať v servise a čaká sa na náhradné diely a stopäťdesiatimi stíhačkami F1, ktoré minulý mesiac absolvovali cvičenie a minuli všetok benzín, takže teraz by museli poslať cisternu do Moskvy, aby nejaký priviezla.

Mám taký dojem, ak ma intuícia neklame, že okolo ostrova je voda. Hm. Čo keby sa tak do hasenia pustilo z každej strany niekoľko lietadiel? Koľko? Desať, päťdesiat, stopäťdesiat, tisíc? Je to taký problém? Míňajú sa zbytočne miliardy na hlúposti. Na vojenské šerble, toxické vakcíny, darmožráčov a úplatky.

Koľko CO2 ste zbytočne nechali uniknúť do ovzdušia, koľko ľudí zahynulo a koľkí prišli o majetok, koľko zvierat zahynulo?

Neskúšajte tu na nás žiadne klimatické zmeny, vy banda zdegenerovaná a plňte si svoje psie povinnosti. Za všetko budete niesť zodpovednosť.

Je to nedbanlivosť alebo zámer?

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-