Pražský masaker. Možno iná verzia

Začala sa tu rysovať určitá verzia prípadu, ale kým si urobíme nejaké uzávery, je nutné hľadať odpovede na zopár dôležitých otázok.

Je mi ľúto to, čo sa stalo a mám záujem, aby sa celá táto hrôzostrašná tragédia spravodlivo vyšetrila. Obete si to zaslúžia.

DK. Všetky informácie a indície naznačujú, že sa jedná o bezcitného vraha alebo vyšinutého, ťažko chorého jedinca.

Otázka prvá. Bezcitný alebo precitlivený?

Na túto otázku nám vedia odpovedať ľudia z jeho blízkeho okolia. Pozor! Bezcitnosť znamená, že niekomu bez problémov ublížite a nemáte s tým žiaden problém. Citlivý človek by nikomu len tak neublížil a precitlivenosť je to, ak sa vás všetko, čo sa okolo vás deje, nadmerne dotýka a tým vás to znervózňuje až privádza do zúrivosti, depresie alebo skľúčenosti. Pociťujete krivdu, ste vzťahovační a ťažko znášate bezcitnú spoločnosť.

Ja si myslím, že bol precitlivený. Ak áno, tak nás to privádza na inú koľaj.

Informácia so zakúpenými zbraňami môže byť pravdivá a nie je ju dôvod spochybňovať. Iste ich kupoval osobne a je na to množstvo dôkazov. Motívom ich zakúpenia mohlo byť kľudne aj to, že mu ľudia skutočne liezli na nervy.

Skúsme si teda zhrnúť prvú časť. Niekto vie, že nervovo labilný človek si zakúpil celý arzenál zbraní. A ten niekto aj vie, kde sa tieto zbrane nachádzajú.

Časť druhá a s ňou spojená druhá otázka. Kto vraždil v Klánovickom lese?

Myslím, že momentálne vyšla navonok len správa, že zbraň, ktorou sa vraždilo sa nachádzala v dome, kde bol zavraždený aj otec DK. Lenže to nie je dôkaz, že to urobil on.

Otázka tretia. Kde sa nachádzal DK v čase vraždy v Klánovickom lese?

Ak nepoznáme odpoveď na túto otázku, tak informácia o balistike v takto emóciami nasiaknutom čase nemala vyjsť na povrch.

ROZUMIETE POLICAJTI? NEMALA. Jedine, že mala vytvoriť falošný obraz. Je jasné, že 99% spoločnosti to vztiahne k jednej osobe, aj keď nikto priamo nepovedal, že to bola ona. Bol to zámer?

Takže tou zbraňou v Klánovickom lese mohol vraždiť niekto iný.

Otázka štvrtá. Čo o tom vedel jeho otec a aký mali spolu vzťah?

Otázka piata. Nechal by si človek, ktorý nenávidí otca tak, že ho dokáže zabiť, celý arzenál zbraní v jeho dome? A ešte aj tú, ktorou predtým vraždil?

Na verejnosť bol vypustený záznam natočený spod balkóna univerzity, na ktorom bol zachytený strelec, ktorý sa po ňom pohyboval a pálil na ľudí pohybujúcich sa po ulici. Tak to aspoň vyzeralo. Tento záznam bol údajne natočený náhodne okoloidúcim policajtom a kameramanom.

Bolo by z mojej strany cynické, keby som spochybňoval niečiu odvahu a statočnosť, ale keďže nechcem byť ani za ovcu, tak sa v tejto súvislosti pýtam.

Otázka šiesta. Bol ten človek na balkóne DK?

Otázka siedma. Kedy bolo to video natočené?

DK poslal matke správu o samovražde.

Otázka ôsma. Posielal ju DK?

Otázka deviata. Nemohol byť DK v čase streľby už vo vreci na balkóne?

Otázka desiata. Ten telegramový kanál v ruštine ste mysleli vážne?

Otázka jedenásta. Nemohol by sa inšpirovať aj nejakým teroristickým útokom v Amerike?

Otázka dvanásta. Čo by spravil nervovo labilný človek, ktorý sa dozvie, že mu niekto zabil otca, a ktorý mal pred tým možno všelijaké myšlienky?

Otázka trinásta. Panuje momentálne v spoločnosti napätie a je treba odviesť pozornosť?

Nech nám adventné sviece vnesú viacej svetla do tohto smutného prípadu.

                            Vyjadrujem úprimnú sústrasť príbuzným a priateľom.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-