Poviem, čo Vám Fico nemôže povedať

Pellegrini je nechcená a drahá nevesta.

Politika alebo lepšie povedané politikárčenie, je umenie možného. Môžeme to kľudne nazvať aj špekulovanie, kľučkovanie, krútenie sa ako had, váhanie a v neposlednom rade vypočítavosť.

Hneď na úvod musím prízvukovať, že tento stav, ktorý  tu máme, je tisíc krát lepší ako ten stav bezvládia a marazmu, ktorý tu vládol počas predchádzajúcej “bezvlády“.  Pre Slovákov to bola katastrofa, ale pre tých, čo by Slovensko chceli utopiť v lyžičke vody, zlikvidovať a z ľudí urobiť otrokov, to bol čas blaženosti.

A teraz k meritu veci.

Koho vlastne zastupuje pán Pellegrini?

Prečo má Hlas okrem iného aj ministerstvo zdravotníctva a vnútra?

Prečo ho majú média celkom radi, nerýpu doňho a keď áno, tak len na oko?

Rozvediem len tento príklad, ktorý chápavému človeku musí postačovať, aby sa zamyslel a domyslel si aj mnoho iných súvislostí. Pán Pellegrini bol jedným z prvých, čo stáli v rúšku nastúpený v pozore, keď začala takzvaná pandémia. Poviete si, že kto to vtedy mohol vedieť. Odkiaľ vlastne prišlo to nebezpečenstvo? Kto ho inštruoval? Informácie začala šíriť farmaceutická mafia za pomoci mediálnej mafie. Kto je za týmito dvoma a mnohými inými mafiami, nechajme teraz bokom.

Kapitola druhá. To, že sa dostal Hlas do vlády, je výsledkom zhovievavej “masírky“, opäť mediálnej mafie. Mohli Hlasu otrieskavať o hlavu od rána do večera, že sú vlastne Smer. Ale neotrieskavali. Prečo? Lebo Hlas potrebovali. Počítali s ním do partie s PS, a v tom horšom prípade do tohto, čo tu máme teraz. Lenže do aktuálnej vlády nevstúpil len tak pre Ficove modré oči. Ako správna nevesta zlatokopka, požadoval určité posty. Kľúčové posty kde je treba, okrem iného, zakryť mediálnu a farmaceutickú mafiu a zbytočne do toho nerýpať.

Fico a Pellegrini urobili deal. Jedná sa o dve silné témy. Vojna na Ukrajine a pandémia. Pellegrini otočí o 180 stupňov a podporí Fica v otázkach Ukrajiny, a Fico nebude vŕtať do takzvanej pandémie a tá zostane v kompetencii a pod dohľadom ministerstiev obsadených Hlasom.

No a tak je okolo takzvanej pandémie už šesť mesiacov ohlušujúce ticho. Lenže ticho by byť nemalo, pretože takzvaná pandémia bola brutálne obmedzenie slobody obyvateľstva, poškodenie ich zdravia a ekonomická likvidácia. Mala katastrofálne dopady na deti, ich výučbu, dospievanie, tvorbu osobnosti a socializáciu. Zomreli ľudia, ktorí zomrieť nemuseli. Propagovali a pretláčali sa jedy, pardon lieky, ktoré ľudí poškodili a tie, ktoré im pomôcť mohli, sa zakazovali a degradovali.

Máme tu aj iných poslancov a ministrov, ktorí pandémiu denne kritizovali a teraz sú ticho. Nie sú len z Hlasu.

Kolektívny, vládny, koaličný deal?

O čo ste lepší, ak toto chcete zahmlievať a tutlať? Tu neobstojí výhovorka, že tieto posty má v kompetencii Hlas.

Tak čo nám k tomu poviete páni a dámy?

Čo sa týka dnešných dní a otázky, či je lepší Pellegrini alebo Korčok, tak odpoveď je jednoduchá. Jeden horší ako druhý.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-