Pani Dolinková chce obnoviť trest smrti?

Po štyroch rokoch bezvládia, bezprávia, anarchie a chaosu máme opäť vládu. Netvrdím že dokonalú, ale máme.

To, že sme sa dopracovali k tomu, čo tu máme momentálne, bolo asi to jediné rozumné riešenie. Aj keď sme dopredu vedeli, že nie ideálne. Nemôžeme čakať zázraky v spoločnosti, ktorá je v takom stave, ako je tá naša. Ale krok dopredu sme urobili, a aj to môžeme považovať za posun dopredu a úspech, na ktorom je treba stavať a pracovať.

Na tú hrôzu, ktorú tu predvádzali tí predchádzajúci zúfalci na čele s macochou, by bolo najlepšie čo najskôr zabudnúť. Lenže to nemôžeme!!!

Ako sa hovorí, že všetko zlé je na niečo dobré, takže to, čo tu predvádzali, muselo otvoriť oči každému. Výsledok vidíme. Neotvorilo. To, čo ľudí motivovalo voliť tú-ktorú stranu, je na podrobnú analýzu.

Vyjadrím sa k tomu len jednou vetou. Mnohí ľudia nemajú vôbec reálnu predstavu o tom, ako zlepšiť stav jednotlivca, aj celej spoločnosti. Zlepšiť po každej stránke.

Prevládajú negatívne emócie, nezáujem, alebo chýba racionálny pohľad a praktické riešenia. Ľudia si bez problémov vyberú alternatívu, ktorá im píli konár pod zadkom. Prečo? Lebo to nevidia a nevedia domyslieť. Nechápu to. Prečo? Nemajú to s čím pochopiť. Chápete?

Potom príde smrtka s „priblblým“ úsmevom a ponúka vám bezproblémovú eutanáziu bez čakania. Človek, ktorý disponuje IQ aspoň 20, by automaticky čakal, že mu dnes predložia všetky testy, schválenia, certifikáty, zoznam vedľajších účinkov atď. Určite aj počty úmrtí, zapríčinených očkovaním. Lenže smrtka nič nevysvetlí, nepredloží, nevyhodnotí. Všade sú tony informácií o nežiadúcich účinkoch týchto vakcín. Spôsobujú všetko možné, len nerobia to, čo by mali.

Ľudia by mali spozornieť a hľadať odpovede. Ale nespozornejú a nepýtajú sa. Prečo?

Lebo si zvolili smrtku.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-