Pán prezident, staňte sa hlavou suverénneho štátu

Gratulujem pánovi Pellegrinimu ku zvoleniu za prezidenta Slovenskej republiky.

Slováci sa zmobilizovali a celkom slušnou volebnou účasťou, si zvolili hlavu štátu. Ľudia, ktorým nie je osud Slovenska ľahostajný, prišli a vyjadrili svoje rozhodnutie.

Pán prezident. Želám si, aby ste nesklamali tých, ktorí Vám dali svoju dôveru a hlavne tých, ktorí pre Vašu podporu dali svoju kožu na trh. Presvedčte všetkých voličov, nielen tých, čo Vám dali svoj hlas, ktorí majú záujem na tom, aby sa život na Slovensku zlepšoval a Slovensko sa stalo samostatným a suverénnym štátom, že ste boli tou správnou voľbou.

Ľudia, ktorí prišli k urnám použili svoju hlavu, aby si zvolili hlavu štátu. Nie chvost, ale hlavu.

Ako sa hovorí, čo bolo to bolo, ale teraz je teraz. Človek sa vyvíja, osobnostne rastie. To isté platí aj pre celý národ a politikov, ktorí ho reprezentujú.

Hej Slovensko naše dosiaľ tvrdo spalo, ale zdá sa, že sa už postupne preberať začalo.

Staňte sa hlavou, ktorá rozhoduje. Môže sa radiť a citlivo počúvať, ale potom učiní pre štát najlepšie rozhodnutie. Hlavou, ktorá nie je váhavá, neistá a nenechá manipulovať podrž taškami, ktoré tu boli a prídu, ak ucítia príležitosť parazitovať. Spolupráca s inými národmi neznamená, nechať sa manipulovať tými, čo sami nevedia stáť na vlastných nohách. Postupne, ak tieto národy uvidia, že Slovensko dokáže ísť svojou vlastnou cestou, tak ho môžu nasledovať a prestanú sa správať davovo.

Vrabce žijú v kŕdľoch, orol slovenský lieta sám.

Vôľa ľudu, vôľa Božia. Peter, buď skala, na ktorej postavím môj milovaný národ.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-