Najväčším nebezpečenstvom a nepriateľom pre Izrael je Izrael

Toľko zla, čo napáchal Izrael od svojho vzniku, je v negatívnom zmysle slova obdivuhodné. Sú majstrami vo vytváraní konfliktov a nepriateľov. Vyplýva to z ich nafúkanosti a hlúposti. Myslím, že v súčasnosti by žiaden štát na svete nebol schopný povraždiť tisíce detí, bombardovať nemocnice, kostoly, mešity, školy a označovať to za obranu. Zbabelí potkani.

Väčšina obyvateľov Izraela nemá so židovstvom nič spoločné. Ani len šnúrky od topánok.

Tento štát bol umelo vytvorený za účelom destabilizácie situácie v danom regióne. Niečo podobné ako Ukrajina. Vzhľadom k tomu, že požívali ochranu od iných štátov a hlavne USA, ktoré boli až donedávna svetovou veľmocou, sa ich arogancia mohla naplno prejaviť. Lenže všetkého len do času. A teraz, keď je ich jastrab ochranca vypĺznutý, dementný a tesne pred bankrotom, tak im začína tiecť do topánok.

Hop alebo trop. Buď dorazia všetkých naokolo, ktorých doteraz terorizovali, kým majú akú takú podporu spojencov, alebo dorazia oni ich. Sila ich nepriateľov enormne vzrástla a spojenci sú vyziabnutí. Ono to ide ruka v ruke. Keby sa vojna na Ukrajine vyvíjala opačne, tak by šance na záchranu Izraela boli väčšie. Lenže Ukrajina vojnu prehráva a spojenci Izraela sa nemali z čoho nažrať a doplniť zásoby. Smola.

Čo sa týka tých jadrových zbraní, tak by som na ich mieste moc nevyskakoval. Mohli by im vybuchnúť pod zadkom. Nie nadarmo im poslali sedem včeličiek, teda rakiet, ktoré im akosi ubzikli a ich železná kopula bola akosi deravá.

Nakoniec všetko dopadne tak, ako má a každý dostane len to čo si zaslúži.

A ako je to s tou zasľúbenou zemou?

Dovtedy budú behať po zemeguli, kým sa im to nezrovná v gebuli.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-