Migranti, utečenci, zbabelci a špekulanti

Zostaňte pekne doma. Všade dobre, doma najlepšie.

Vám je doma dobre bez nás a nám je doma dobre bez vás. Čiže všetkým je dobre. Čo si môžeme viacej priať.

Sme doma, kde sme sa narodili, máme tu svoje korene, príbuzných aj priateľov. Sme zrastení s prostredím a je pre nás prirodzené. Mne by bolo v Afrike teplo a Afričanovi zase u nás zima. Jeden by nadmerne chladil a druhý kúril. Zbytočné cestovanie a pobehovanie hore dole.

Nežiadúce produkovanie uhlíka a ešte viac uhlíka, až by sme z toho všetci sčerneli.

Klaus Schwab by si z toho vlasy vytrhal a Gréta by dostala hysterický záchvat. To určite nechceme.

Veľkolepý plán hláv pomazaných, geneticky modifikovaných géniov. Všetci Európania sa presťahujú na Sibír, Afričania do Európy, Ázia naberie kurz do Afriky a Američania sú všade doma. Novodobé sťahovanie národov. Vyriešime tisíc problémov a pribudne nám milión. V dôsledku chorôb a hladomoru, zomrie asi tak 60% obyvateľstva planéty a sociálno-deviantní plánovači s tým budú nadmerne spokojní. Keď migranti, tak predsa všetci, alebo kto má teda odísť a kto má ostať. To je dilema. Týmto teda žiadam o apartmán v centre Bruselu na hlavnom námestí, najlepšie pri kráľovskom paláci. Vopred ďakujem Bruselským koňom, za vybavenie mojej žiadosti. Značka-súrne.

Vypočítavosť skrývate za dobročinnosť. Potrebujete otrokov. Chýbajú ľudia v službách, výrobe, obchode, proste všade? Nemá kto robiť alebo lepšie povedané, ľuďom sa nechce robiť a chcú viacej spotrebovávať ako si vyrobia a pripravia? Koľko vyprodukujeme, toľko si môžeme dovoliť spotrebovať. Ak niekomu chýbajú ľudia do fabriky, tak nech vyrába menej alebo si ju postaví tam, kde sú voľné kapacity. Je to lepšie pre všetkých, ak jeden človek pohne zadkom a nie milióny.

Ak ste si náhodou z domova spravili smetisko, alebo rozbombardovanú dieru, tak si pekne vysúkajte rukávy a pustite sa do práce. Chcete odísť niekam, kde vám bude lepšie bez vlastného pričinenia. Utečenci, ktorí si nevážili svoju vlasť a nepostarali sa o vlastnú rodinu, si budú vážiť inú krajinu, kultúru a ľudí?

Chcete prerozdeľovať migrantov? Vašim zámerom je všetko zničiť.

Mnohé štáty sa už preberajú zo šoku multikultúrneho obohatenia. Kriminalita, vraždy, znásilnenia. Prišli na to, čo sme vedeli od začiatku.

Toto nemôže fungovať.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-