Kňazi. Vzchopte sa, nebojte sa!

Treba chrániť Božie dielo pred przniteľmi.

Chráňte dôstojnosť človeka, ktorý bol stvorený na Boží obraz. Nemal by klesnúť pod úroveň zvieraťa. Rozširujú sa deviácie, ktoré spôsobujú rozpad a zánik spoločnosti. V Biblii je jednoznačne uvedené prečo a ako dopadla Sodoma a Gomora. Je v nej zreteľne a jasne opísané všetko, čo sa Bohu páči a čo prieči, a aj to, aké to má dopady na životy ľudí.

Schvaľujú sa veci, ktoré sú Bohu odporné a treba ich odsúdiť. Hranice nechutností sa posúvajú hlbšie a hlbšie. Žijeme v období, keď sa bezbreho uvoľnili mravy a už sú zákerne napádané dokonca aj deti v predškolskom veku. Spoločnosť je totálne dezorientovaná a v takomto prostredí môže veľa ľudí zísť z tej lepšej cesty a vyberú si oveľa tŕnistejšiu.

Odsúď hriech, nie hriešnika. To platí. Nemôžeme však hriešnikovi schvaľovať páchanie hriechu, ale musíme jeho, aj ostatných varovať pred dôsledkami. Tým človeka neodsudzujeme, ale pomáhame mu.

Pápež obhajuje deviantov ako Božie deti. My vieme, že sú. Aj tí v Sodome Gomore boli a urobil s nimi krátky proces. Prečo? Lebo im ich spôsob života nebol ku prospechu, ale viedol ich do zatratenia. Takže pán pápež, kam ich chcete priviesť a kam im chcete pomôcť? Keď ich nechcete priviesť do pekla, tak ich konanie jednoznačne odsúdite. Ak chce pápež tvrdiť alebo nepriamo naznačiť, že za to nemôžu, lebo sa takí narodili, tak sa mýli alebo zavádza. Každý človek prišiel na svet s určitými vlastnosťami a schopnosťami. To je pravda. Ale nikomu by nemalo byť tvrdené, že nemôže niesť svoj kríž a že nemôže žiť podľa Božích zákonov a prikázaní. To je rúhanie. Pápež je smrteľník ako každý z nás a súdiť ho bude Boh. Jedno je však isté. Ja som zodpovedný sám za seba a musím konať podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Nemôžem sa potom vyhovárať na niekoho, kto to mal v hlave prehádzané alebo bol zloduch. To by sa ma mohli tam hore aj opýtať, či som bol normálny, a ja by som musel smutne skonštatovať, že nie.

Kňazi. Horlivo odsudzujte hriech a hriešne konanie. Tým neodsudzujete ľudí, to môže urobiť iba Boh.

Nie je degradovaný len človek, ale prznená je celá príroda. Klonujú sa zvieratá a rastliny sú geneticky modifikované. Človek robí zásahy do toho, čo mu nepatrí. Treba na to upozorňovať.

Ochraňujte Kristovu cirkev ako apoštol Peter. K tomu ste sa Bohu zaviazali.

To, čo momentálne zažíva kresťanský svet, nemá obdobu. Je to dôsledok toho, že sa zo života a myslí ľudí vytratil Boh. Už pre ľudí neexistuje, alebo len akože, len aby sa nepovedalo. Nebránime si Bohom zverené územie, pričom vieme, ako ťažko si ho museli niektoré národy zaslúžiť. Rodisko, zázemie, pôda, ktorá pre ľudí znamenala obživu pre celé generácie, už pre ľudí nič neznamená.

Propagovaná je migrácia, ktorá je dokonca hlásaná ako dobročinnosť. Opýtam sa vás inak. Bol snáď Boh podľa vás nespravodlivý, ak umožnil človeku sa narodiť v tej či onej krajine? Určite nebol. Ak dopustil vojny, nezapríčinili ich samotní ľudia? Chcete súdiť Boha? To, že sa niekto niekde narodil, má predsa vyšší zmysel a človek si má toto miesto zastať a chrániť. Je to miesto, ktoré najviac zodpovedá jeho naturelu a potrebám. Ak niekde vznikli konflikty, tak musí dôjsť k zmiereniu a poriadku. To isté platí aj o nás. Láska k blížnemu predsa nie je tolerancia jeho lajdáctva, vypočítavosti a svojvôle.

Ten, kto si nebráni vlastnú krajinu, kultúru a nič pre neho neznamená, si bude vážiť cudziu? Dôsledky takéhoto konania vidíme v niektorých štátoch zreteľne. Vyrabované, spálené kostoly, alebo prerobené na knižnice, turistické atrakcie, koncertné sály alebo obchody. Je to čisto materialistický pohľad migrantov a aj ich prijímateľov. Takto vzniká chaos, ktorý brzdí vo vývoji všetkých. Nehomogénna masa, ktorá nevie kde je sever. To je hlavný zámer skrytý za tými falošnými rečičkami o humanite.

Tridsaťročný zdravý chlap emigruje, utečie od rodiny a nechá doma ženu s tromi, možno piatimi deťmi, ktorá sa o ne postará a vychová ich, pričom ťažko pracuje. Ona je hrdina a nie ten parazit. Ju treba dať za príklad.

Jej Boh požehná. TOTO TREBA VYZDVIHNÚŤ!

Povedzte ľuďom, že dostali od Boha to najlepšie, a že keď chcú niečo zmeniť, tak majú poprosiť a Boh im pomôže. Hľadajte a nájdete, klopte a otvoria Vám.

Vidím to, vnímam, cítim a počujem. Chodíte ako okolo horúcej kaše. Rozprávate nejasne, až by sa dalo povedať, že bľabocete. Treba sa vyjadrovať jasne. Nebuďte vlažní, ani horúci, ani chladní. Definujte veci presne, to je vaše poslanie, pretavte evanjeliá do života. Ukážte ľuďom jasnú hranicu medzi dobrým a zlým. Medzi životom a smrťou. Viera je živá cez skutky.

Z každého stavu existuje východisko. Treba ho hľadať tým, že presne definujeme čo nás až sem priviedlo. To, ako to vyzerá, nie je náhoda. Je to výsledok systematického opakovania tých istých chýb a pridávania nových, ešte absurdnejších. Uviedol som len zopár do očí bijúcich absurdít dnešného života, ktoré majú na náš život fatálne dôsledky.

Kňazi. Nedajte sa obalamutiť a uspať hadom. Je síce najchytrejší poľný živočích, ale každý z vás je človek, ktorý dostal od Boha cit a rozum. Boh stojí za tými, čo plnia Božiu vôľu a žehná im. Nemáte sa čoho báť.

Rozšliapte hadovi hlavu.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-