Klimatické šváby. Rádioaktivita Vám vyhovuje?

Klimaoxidanti, riešite skutočné problémy, alebo len tie hlúposti, za ktoré vám niekto platí? Len také, ktorými môžete terorizovať a zotročovať obyvateľov planéty.

Zaoberáte sa a vadí vám uhlík, ktorý je základným prvkom snáď všetkého na planéte, ale rádioaktivita, ktorá všetko živé likviduje, vám nevadí? To dáva zmysel len v prípade, ak ste šváby, lebo tie sú schopné, podľa toho čo som sa dočítal, prežiť aj jadrový výbuch.

Sledujem denne dosť široké spektrum správ, ale nezaznamenal som na túto tému nič, že by niekto bubnoval na poplach kvôli používaniu munície s rádioaktívnym obsahom. Čiže ste s tým v pohode? A čo takto hrozba použitia jadrových zbraní. Konflikt sa dosť vyhrocuje a môže to byť otázkou času, kedy niekomu prasknú nervy.

Koľko emisií vyprodukovalo niekoľko tisíc ton vybuchnutej munície, a koľko sa vyprodukovalo jej výrobou? Teraz to vykompenzujeme tým, že dostaneme doživotný zákaz konzumácie vajíčok, jesť budeme mäso z recyklovaného odpadu, lebo všetky kravy vyzabíjame, a povolenky na dýchanie dostaneme len na každý druhý deň. Čo vy na to, sociálni inžinieri?

Je najvyšší čas vás pozatvárať do blázinca alebo poslať na Mars. Aspoň sa Marťania pobavia, kým ich smiech neprejde. Zavolám kamarátovi, nech vám dá lepšiu cenu na letenky.

                                               Elon, daj im prosím Ťa zľavu. Dík

Čítaj tento článok na blogu Koncept

 


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-