Izraelská genocída v Gaze a Európa v plameňoch

Hamas aj Mosad je riadený rovnakými ľuďmi, čiže hovoriť o teroristickom útoku, ktorý bol nečakaný, je rozprávka pre hlupákov. Nehovoriac o tom, že Izrael má v Hamase stovky vlastných ľudí. Ak by armáda a bezpečnostné sily chceli, tak by takúto záležitosť hravo zneškodnili. Zámerom však bolo vytvoriť zámienku na to, čo sa v Gaze práve odohráva. Takže si povraždili svojich obyvateľov. Nemajú vlastných Izraelských ľudí za nič rovnako ako Palestínčanov, jediné načo sú im dobrí, je použiť ich pre totálnu vojnu s moslimami. Izraelčania majú myslím 85% zaočkovanosť tromi dávkami tej otravy.

Momentálne prebiehajúci teror a genocída, má u Palestínčanov vyvolať také zdesenie a strach, že nikoho ani len nenapadne zostať. Bombardovanie nemocníc, mešít, kostolov, obytných budov a všetkého možného, nenecháva nikoho na pochybách, že ich chcú vyhnať preč.

Čo to spôsobí?

  • Zjednotenie moslimského sveta.
  • Vybičovanie nenávisti voči Izraelu a všetkým čo ho podporujú.

Všetky konflikty, vojny, ničenie a umieranie, ktoré tu máme za posledných dvadsať rokov sa stupňujú. Príležitostí na ich zastavenie a odmietnutie tu bolo mnoho, ale nestalo sa tak. Ľudia západného sveta nie sú schopní odmietnuť nespravodlivosť, ktorá je páchaná na obyvateľstve iných štátov a národov. Prijímajú akékoľvek klamstvá a zámienky, ktorými sa rozpúta peklo vojen, v ktorých zomierajú ľudia, kde  sú im ničené životné podmienky a upadajú do príšernej chudoby.

Z týchto zničených oblastí odchádzajú zdecimovaní a nešťastní ľudia plní hnevu, frustrácie a nenávisti voči tým, ktorí to vykonali a podporovali. Stratili svojich príbuzných, deti, rodičov a prišli o svoje domovy.

Kam odchádzajú? Súčasne ako im západný svet rozbíja existenciu, zároveň vidí v nich príležitosť na doplnenie chýbajúcich lacných pracovných síl. Takže pod zámienkou pomoci a dobročinnosti, importujú týchto nešťastníkov ako otrokov. Nakoniec to nie je nič nové. Tento systém otroctva funguje v Európe odjakživa a východná Európa je tiež toho príkladom. Tými poslednými v masovom meradle sú Ukrajinci.

To môže vymyslieť len mozog zdrogovaný cukrom.

Aj v tomto východnom konflikte, zvíťazila u európskeho obyvateľstva chamtivosť. Spravodlivosť bola podľa nich tam, kde sa rysoval v konečnom účtovaní väčší zisk. Svoje ušľachtilé reči a zámienky si môžete strčiť za klobúk farizeji.

Hlúpe a bezcitné európske obyvateľstvo si dodáva zbrane na vlastnú popravu.

Nehľadala sa pravda a spravodlivosť, a tak sa zbrane dodávali banditom. Rovnakým banditom, ako sú tí západní. Gauner si s gaunerom rozumie, lebo vrana k vrane sadá. Čo spraví gauner so zbraňou? Buď ju použije na nejaký zločin alebo ju predá. Komu? Hocikomu.

No a teraz si spojme ľudí plných nenávisti a plnú Európu zbraní.

Takže, kto bude zodpovedný za masakre v európskych mestách? Máte pravdu, teroristi, čiže európske obyvateľstvo, ktoré podporovalo nespravodlivé vojny v Afganistane, Iraku, Líbyi, Sýrii, alebo mu to bolo jedno.

Čo sa týka Izraela, Palestíny a celého arabského sveta, poviem len toľko. Som rád, že žijem na Slovensku.

Celkom úsmevné mi pripadá, ak niekto vyhlási, že sa majú právo brániť. Kto a čím? Keby sa bránili citom a rozumom, tak by to vyzeralo inak. Dôvodov na bránenie má každý z nich milión, a preto sa odjakživa kynožia ako zajace. Je to horúca zem a horúce hlavy. Skúste sa s niektorým z nich dohodnúť. Oni vidia spravodlivosť tam, kde vám už zostane len holý zadok. Podľa toho to tam aj vyzerá. Sú ako z divých vajec. Dovtedy si píliš konár pod zadkom, kým neskončíš rypákom v zemi.

                         Mierumilovným ľuďom želám pokoj a šťastie.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-