Diabol sa skrýva v detailoch

- Škola pre nadané deti. Čiže deti, ktoré túto školu nenavštevujú, nie sú nadané?

Divné. Kto si uzurpuje právo určovať, ktoré dieťa je alebo nie je nadané, ten to asi nemá v hlave celkom zrovnané. Domyslel to ten génius, čo to asi tak narobí so psychikou dieťaťa? Ja som nadaný a tí druhí nie sú. Výborne, takže poďme hlbšie. Potom aj v takej výnimočnej škole sú výnimočnejší a menej výnimoční. Ako vyriešite túto psychickú traumu? Rozdelíte deti do výnimočne nadaných tried a menej výnimočne nadaných tried? Dajte sa vyšetriť psychopati. Tie deti za to nemôžu, sú len obeťami zakomplexovanosti dospelých.

Ďalej sa skúsme pozrieť na vyhlásenie a jeho skrytý význam, ktoré v čase covidového vymývania mozgov, tak často znelo z úst zaplatených, podplatených, skorumpovaných, bezcharakterných kriminálnikov a vrahov alebo hlupákov:

- Očkovaný je zodpovedný voči ostatným. Tým je skryte povedané, že neočkovaný je nezodpovedný.

- Očkovanie je sloboda. Čiže ak sa nezaočkujete, zapríčiníte neslobodu všetkých.

Je to zákerné rozdeľovanie spoločnosti a intrigánstvo, čiže zámerné vytváranie napätia medzi dvoma skupinami ľudí, ktorí majú opačný názor. Zároveň to je manipulácia aj tlak vyvíjaný na ľudí, aby pociťovali vinu ako nezodpovedné živly paralyzujúce spoločnosť.

Vývoj vakcín trval v minulosti viac ako päť rokov, a je neprípustné očkovať v priebehu pandémie, pretože to spôsobuje vznik mutácií, čo ja ako absolvent stavebnej fakulty ovládam, zdravím týmto zdravotníkov, doktorov a hlavného hygienika.

Ak teda opomenieme tieto dôležité skutočnosti, tak nám aj tak zdravý rozum napovedá: Že očkovanie chráni iba toho, kto sa dal zaočkovať. To, že očkovanie nezabraňuje prenosu vírusu, už priznal aj Pfizer. Žiaľ až po funuse.

Zhrnutie: Ak ste očkovaniu verili, tak ste sa dali zaočkovať. Tým ste boli podľa vás ochránení bez ohľadu na to, čo urobia ostatní ľudia. To, na čo poukazujem je, že prečo ste ostatných, ktorí mali iný názor, odsudzovali, segregovali, obmedzovali na slobode pohybu a načo ste kontrolovali nejaké covid pasy? Ešte raz, vy ste boli ochránení a tí ostatní sa cítili bezpečnejšie bez vakcíny, lebo jej neverili a mali na to svoje dôvody.

Z iného súdka: Presvedčte určitú skupinu ľudí, že sú ukrivdení, utláčaní, nepochopení a diskriminovaní. Tým nám pochopiteľne vzniká skupina grázlov, ktorá im ubližuje. Opäť rozdelená spoločnosť, konflikt a napätie.

Tu môžete popustiť uzdu fantázii a vymyslíte šmahom ruky celý zoznam, čo zoznam, knihu príčin pre urazenosť.  Farba pleti, národnosť, náboženstvo, dĺžka alebo šírka nosa, kto je lepší v hokeji alebo futbale, u koho je silnejšia armáda, alebo kto má krajšie ženy. Najnovším diablovým hitom je genderová otázka. Je do toho tak zažratý, že je schopný na to utratiť všetky prachy. Tých neziskových dobrodincov, ktorí mu to pomáhajú realizovať sú celé zástupy. To bol vtedy, v tej rajskej záhrade nápad za milión, len neviem či mu padlo na hlavu len jedno jablko, alebo celá jabloň. Ide sa z toho, čo sú ľudia schopní vymyslieť a zrealizovať, popukať od smiechu.

No a na záver: Diagnóza progresívny.  

Zaraďovanie sa do takzvanej progresívnej skupiny ľudí. My sme progresívni a vy ostatní ste neprogresívni, zastaralí, spiatočníci.

Šikovne vymyslený trik na hlupákov. Nie je podstatné mať rozum, rozmýšľať a mať vlastný názor. Stačí sa zaradiť do davu ako ovca. Ak ich autorita, progresívna hlava pomazaná, niečo zahlási, bez ohľadu na to či je to menšia alebo väčšia hlúposť, tak ostatní súhlasne zabéékajú. Sú predsa progréésívny, nemôžu vyzerať neprogresívne. A takto sa z ovce stal baran a z barana progresívec.

Diabol si mädlí kopytá a teší sa, že mu ovečky v košiari pribúdajú. A pritom nebolo treba vôbec nič výnimočné vymyslieť, len taký malý, veľký skrytý detail, ktorý mu je taký blízky.

A tým detailom je pýcha.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-