Deutsche bank. Stále v pohode?

Bankári nadobudli presvedčenie, že akákoľvek nezodpovednosť, nedôslednosť, amaterizmus, sa jednoducho dajako stratí, zametie pod koberec, niekto ju vyrieši. Alebo lepšie povedané, niekto to zaplatí za nich.

Lenže ten niekto, je bežný občan. Ten, ktorému banka nič neodpustí. Ak urobí človek chybu, tak za ňu draho zaplatí a mnoho krát príde o všetko.

Ak si myslíte, že v bankách pracujú iba schopní, spoľahliví a seriózni ľudia, tak určite veríte aj na lesné víly.  Robia tam takí istí špekulanti a diletanti ako v parlamente a hocikde inde, kam ich pritiahol pach peňazí.

Zlé úvery, hospodárenie a machinácie. Mafiánska štruktúra, ktorej opraty vedú ani nevieme kam. Asi do pekla.

Lenže jedného dňa sa všetko zmení a banka volajúca po záchrane, sa už odpovede nedočká. Bude nasledovať pád, a za ním ďalší a ďalší.

Monopol na prácu s peniazmi majú banky, ktoré sú vlastne súkromné spoločnosti. Pýtam sa, že prečo by to tak malo byť? Peniaze sú krvou spoločnosti a tou by nemali disponovať upíri, ktorí ju vyciciavajú prostredníctvom rôznych neúmerných poplatkov a úrokov. Je to pre ľudí nutná služba a nemala by byť ponechaná niečej svojvôli.

                                                      Uvidíme dokedy.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-