Covidizmus, ekoizmus, liberizmus a iný fašizmus

Samozvaní ochrancovia a inovátori. Tupohlávkovia, ktorým sa ide hlava zavariť pri vymýšľaní akýchkoľvek spôsobov a dôvodov na to, aby nás mohli terorizovať, obmedzovať, regulovať, perzekuovať. Čo najviac uškodiť, poškodiť a zničiť. Všetkému a všetkým. Pritom je samozrejme dôležité na všetkom poriadne zarobiť.

Spôsob, akým to realizujú je založený na nepoctivosti, skorumpovanosti, hlúposti a lenivosti obyvateľstva. Pod rúškom vznešenej idei zavádzajú takzvané nevyhnutné opatrenia. Chytajú ľudí do nastražených pascí a postupne sťahujú slučku, až kým už nie je cesty späť.  

Je tragikomické, že práve prijímané akože ochranné opatrenia sú navrhované tak, aby veci, ktoré majú vyriešiť a zlepšiť, ich naopak ešte viac poškodili a zhoršili. Obyvateľstvo je pri tom tak zmanipulované, že k týmto postupom dá samo súhlas. Bez hlúposti a lenivosti by to však nebolo možné.

Takže namiesto ochrany zdravia dôjde k jeho poškodeniu, sloboda sa premení na otroctvo, z prosperity nastane chudoba a mier sa dosahuje vojnou, oheň sa hasí benzínom.

A kam sa podel zdravý rozum?

Čítaj tento článok na blogu Koncept.


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-