Chcete pomáhať ukrajinskej armáde?

Tak sa choďte postaviť do zákopu a vyskúšajte si to. Naložíte do gatí ihneď, ako prekročíte hranice. Tých vašich pár centov pomôže akurát tak niektorému Ukrajincovi do hrobu.

Pýtal sa niekto z vás ukrajinských vojakov, či chcú bojovať a umierať v tejto nezmyselnej vojne? Oni sa na vašu pomoc môžu vykašľať. Väčšine je ukradnutá aj celá Ukrajina.  Chcú mať pokoj a ísť ku svojim rodinám.

Komu však Ukrajina nie je ukradnutá sú tí, čo by ju chceli kúpiť za nič, najlepšie vyľudnenú od všetkých Ukrajincov. A darí sa im to zatiaľ dobre. Po tejto poslednej totálnej mobilizácií, sa možno z pôvodných 40 miliónov obyvateľov, ich počet zníži na 10 miliónov. Genocída ako z partesu.

Americký kongres jasá nadšením. Investícia tisícročia. Za smiešnych 60 miliárd, na starý novinový papier vytlačených amerických šušňo dolárov, čo nazývajú pomocou, sa im podarí vyčistiť pekné územie od pôvodného obyvateľstva. Majú to už vyskúšané, ale tentokrát nemusia jazdiť po prérií na koni a riskovať život. Ukrajinci sa aj za pomoci pomáhačov zlikvidujú sami.

Američania si oddialia hanbu z prehry a tú, akože pomoc, zaplatíme my všetci cez infláciu a všetky tie mechanizmy, pomocou ktorých nás odjakživa zbedačujú.

Vieme dobre, že sa za dva roky nepohli ani centimeter dopredu. Denne strácajú kilometre štvorcové území. Ak nevedeli odolávať Rusom, keď boli pri sile, vyzbrojení a vycvičení, tak čo môžu teraz, keď je z ich armády troska.

Pomáhači, komu pomáhate? Pomáhate likvidovať ukrajinské obyvateľstvo a Rusom získavať nové územia? Gratulujem.

Milí Ukrajinci, dám vám radu. Chcete mier? Urobte čelom vzad a strieľajte opačným smerom.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-