Britský agent James Bondera zasahuje

Nordstreamová záhada sa vyjasňuje. Kto iný by ju mohol vyriešiť, ak nie svetoznámy agent v anglických kráľovských službách, sám slávny Bondera. Nieto divu, že sú v pátraní takí úspešní, keďže žiadna podvratná činnosť na svete sa nezaobíde bez ich asistencie. Postup britských tajných služieb spočíva v plánovaní sabotáží, ich realizácií a následnom hodení zodpovednosti na niekoho druhého.

Tak sa nakoniec zistilo, že tento ohavný teroristický čin vykonali Mickey, Mouse, Káčer a Donald - občania Ukrajiny. Túto zapeklitú úlohu sa podarilo vyriešiť vďaka Káčerovej chybe, ktorý pri nakupovaní potápačských potrieb v Dráčiku, potrebných k prevedeniu sabotáže, ako nafukovací čln, plávacie rukávniky, potápačské okuliare, šnorchle a vodné zbrane, použil manželkinu kreditnú kartu. Ešte sa preveruje či sa akcie nezúčastnili aj Lolek a Bolek.

Objasnením tohto nešťastného nedorozumenia, že to neurobili USA, sa všetkým uľavilo a z nášho prezidentského paláca sa rinuli potoky sĺz od dojatia nad týmto happy endom. Tento neuveriteľný príbeh písal asi sám rozprávkar Joe. Keby mi ho niekto čítal v mojich 18-tich mesiacoch, tak by som mu vylial krupicovú kašu na hlavu.

Obyvatelia západnej Európy sledovali túto správu s napätím, neodtrhnúc oči od obrazoviek namáčajúc si americké hranolky do amerického kečupu. Kečupu, v ktorom je všetkých 32 ingrediencií potrebných k narkóze, kde chýbajú iba paradajky. Skutočná pointa im do hlavy postupne dochádza po dlhom kábli. Len dúfam, že nejde po morskom dne.

Po správach zahalila Európu temná a chladná noc.

Čítaj tento článok na blogu Koncept.


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-