Bankári !!! Beriete ľuďom strechu? Zoberú vám banky

Tým, že ste požičiavali nekryté a dokonca neexistujúce peniaze, ste sa dopustili trestného činu podvodu a žiadne úroky alebo dokonca zvýšené úroky vám nepatria. Nemáte právo ľuďom zvyšovať úroky a splátky. Jediné čo vám patrí je kriminál.

Úžernícky, jednoduchý trik. Emitujú obrovské množstvo nekrytých, virtuálnych peňazí, rozdajú lacné pôžičky za nízky úrok. Tým pochopiteľne deformujú trh, pretože akým právom požičiavate peniaze, ktoré nemáte? Je to podvod, trestný čin. To má za následok zvýšený dopyt po tovare, službách a hlavne nehnuteľnostiach. Zvýšený dopyt automaticky zvýši ceny, čiže spôsobí infláciu.  Ľudia nakúpia predražené nehnuteľnosti za požičané peniaze a postupne sa vytvorí klasická hypotekárna bublina. Človek takto splatí časť splátok svojimi reálne zarobenými peniazmi, až dôjde ku kríze, ktorá je vytvorená rôznymi nástrojmi, ktoré teraz nechcem rozoberať.

Vo výsledku sa zníži cena nehnuteľností, znížia sa reálne príjmy obyvateľstva a úroky sa zvýšia. Ľudia stratia schopnosť splácať a takto prichádzajú o nehnuteľnosti, ktoré už majú čiastočne zaplatené alebo ich naďalej splácajú, ale ich cena je už oveľa nižšia, čiže sa chytili do dlhodobej pasce. Zobrané nehnuteľnosti, namastené vrecká zo zvýšených úrokov a iné úžernícke príjmy, sú ako včelám zobraný med. Jedného dňa sa včely vzbúria.

A zapichnú žihadlá do bankárskeho vyžraného zadku.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-