Aký je liek na skutočnú pandémiu?

Čo ak sa blíži skutočná, nebezpečná pandémia?

Nie tá tragická fraška, ktorá sa odohrala za posledné roky. Tragická preto, lebo spôsob pomoci a opatrení zapríčinil smrť ľuďom, ktorí zomrieť nemuseli. Podstatne menej ľudí bolo zachránených, ako usmrtených.

Okrem ľudí, ktorí obetavo pracovali, tu bolo veľké množstvo špekulantov a podvodníkov, ktorí si z toho urobili kšeft.

Ešte musím spomenúť, že celá pandémia bola založená na bežných respiračných ochoreniach a biologických zbraniach, ktoré nám niekto sprejoval na hlavu ako komárom. Bezpečnostné zložky si samozrejme ničoho nevšimli a ani v budúcnosti nevšimnú, lebo sa budú vzájomne zatvárať a likvidovať. Nakoniec, veď oni tu nie sú pre ľudí, ale proti ľuďom. Viď zabezpečovanie celoplošného testovania a následné opatrenia tak, aby sa testované vzorky dostali tam kam majú, čiže objednávateľovi na následné spracovanie biologického materiálu a zároveň, aby sa nikto nedozvedel, či sú a čím sú testovacie tyčinky infikované. Ďakujeme, že ste za naše peniaze robili a robíte užitočných hlupákov, cudzím nekalým záujmom.

Ako teda prebiehala hra na opatrenia a ako by opatrenia mali vyzerať, keby došlo ku skutočnej pandémii.

Pod skutočnou pandémiou mám na mysli, že nám niekto opäť na hlavu rozpráši nejaké svinstvo, ale tentokrát podstatne nebezpečnejšie.

Berte prosím na vedomie že to, čo ste považovali za zodpovedné plnenie ochranných opatrení, by znamenal pre mnohých rýchly koniec.

Uvediem len niekoľko príkladov z toho množstva nezmyslov, ktoré sa odohrali.

- Napríklad taký home office, a následné veselé nákupy v supermarkete.

- Spôsob používania, kvalita respirátorov, a hlavne spoliehanie sa na ich účinnosť.

- Meditovanie o účinnosti liekov, mlženie a pretláčanie neúčinných a tých, na ktorých sa najviac zarobí.

Falošná hra na pomoc nám nepomôže. Jedine ak do hrobu. Nebude čas špekulovať, ako sa uliať z práce alebo na všetkom zarobiť. Zaplatili by sme za to tú najvyššiu cenu v podobe straty najbližších alebo vlastného života.

                            Jediným a účinným liekom bude svornosť.

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-