ZÁSADY OCHRANY SÚKROMIA zákazníkov Dráčik

REGISTRÁCIA 
v databáze registrovaných zákazníkov obchodov Dráčik

 

 
Registrácia fyzickej osoby v databáze registrovaných zákazníkov obchodov Dráčik vedených spoločnosťou Dráčik - DUVI SK s. r. o., so sídlom Gajova 13, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO 46 502 734, zapísané v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 79245 / B, je dobrovoľná a je podmienená udelením Súhlasu so spracovaním osobných údajov v zmysle príslušných právnych predpisov.
 
Registráciu môže fyzická osoba uskutočniť v ktorejkoľvek predajni Dráčik, na webových stránkach Dráčik, prípadne za pomoci Mobilnej aplikácie Dráčik.
 
Registrácia spolu s uskutočnením nákupu v predajni Dráčik alebo v e-shope Dráčik za stanovených podmienok umožňuje zákazníkovi požiadať o vystavenie vernostnej karty Dráčik - Rozprávková karta a čerpanie výhod a zliav v súlade s Obecnými pravidlami na vydávanie a používanie vernostnej karty Dráčik - Rozprávková karta
Pokiaľ zákazník nemá záujem sa registrovať v databáze registrovaných zákazníkov obchodov Dráčik, môže uskutočňovať nákupy na e-shope Dráčik, v predajniach Dráčik a prostredníctvom Mobilnej aplikácie aj bez predchádzajúcej registrácie. Registráciu môže uskutočniť podľa vlastného uváženia kedykoľvek. 
Zákazník môže kedykoľvek požiadať o ukončenie svojej registrácie a ukončenie spracovania svojich osobných údajov.
 
SÚHLAS SO SPRACOVANÍM OSOBNÝCH ÚDAJOV registrovaného zákazníka:
Prehlasujem, že mi boli poskytnuté povinné Informácie a udeľujem spoločnosti Dráčik - DUVI SK s. r. o., so sídlom Gajova 13, 811 09 Bratislava, Slovenská republika, IČO 46 502 734 súhlas na spracovanie mojich osobných údajov v súlade s Podmienkami spracovania osobných údajov v databáze registrovaných zákazníkov obchodov Dráčik, s ktorými som sa oboznámil a rozumiem im.
 




Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-