Zákon dlhých nosov

Optimálne a spravodlivé by bolo, keby človeku za každých ukradnutých, nepoctivo získaných 100 000 EUR narástol nos o 1 centimeter.

Bola by to celkom sranda, ale niekomu by určite do smiechu nebolo. Prinieslo by to celý rad komplikácií a problémov, ktoré by bolo treba riešiť. Išlo by hlavne o bezpečnosť. Predstavte si, že vám niekto neopatrne pichne nosom do oka. Asi by museli byť povinné okuliare. Niekomu by nestačila doma výška stropu. Pri otáčaní sa v posteli by zaprel rypáčikom o strop. Nezmestíte sa do výťahu, v aute musíte mať otvorené okno. Mnohí by chodili so sklopenou hlavou.

V takom parlamente už na toto mysleli dopredu a preto je zasadacia miestnosť taká priestranná a zároveň je sedenie terasovité. Úplne ideálny stav. Už len stačí niektorých presadiť viac dozadu a všetko je doladené. Taká tlačovka by bol tiež celkom oriešok. Neviem, či existujú mikrofóny s takým dlhým dosahom. Možno by už tlačovky tých, čo bojujú proti korupcii a tých, čo sú akože nespravodlivo osočovaní z korupcie skončili. Kto vie?

Asi by viacero občanov zmenilo svoj trvalý pobyt do Dubaja. Má to logiku. V púšti len tak niekoho nestretneš, keď nepočítam ťavy, čiže by nedochádzalo ku kolíziám s dlhými nosmi.  

Prijímam tento zákon s okamžitou platnosťou. Takže pozor na nosy.

Vtáka poznáš po perí a človeka po nose.

 

Čítaj tento článok na blogu Koncept


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-