Elektronický koncentrák

SPOZNÁVAJ A UŽÍVAJ SI ELEKTRONICKÝ KONCENTRÁK.

 

Cestovné kancelárie Sme tu s Vami, Pravda zvíťazí, Neaktuálne aktuality, Denník Nedenník, Nezízaj a Ajajaj Vás pozývajú na jedinečný zájazd po Čínskych lockdownoch.

Účastníci si budú môcť naplno užiť pobyt v karanténnych kempoch, do sýtosti si ponosiť ochranné pomôcky, vrátane neprievzdušných kombinéz. Súčasťou sú aj kurzy testovania a ochutnávky vakcín. Čas si budú môcť krátiť sledovaním nepretržitých hororových a neskreslených správ, ktoré Vás ubezpečia že ste na správnom mieste.

Bezpečnosť je zabezpečená najmodernejšími monitorovacími prostriedkami sledovania osôb, cez ktoré neprenikne ani myš. Zájazdom Vás bude sprevádzať matematik a vedec MUDr, JUDr, PUDr. J. Miska EKG. CSc. IQx. PhD., ktorý má pre Vás pripravené nekonečné množstvo pokynov, vyhlášok a zaručených prognóz.

Vítaní sú aj členovia bezpečnostných a armádnych zložiek, SBS a iných významných inštitúcií, ktorí sa budú môcť aktívne zapojiť do kontroly, monitorovania, sledovania, napomínania, perzekúcie a pokutovania osôb. Proste si prídu na svoje.

Sme radi že sme Vám pomohli rozptýliť pocit nudy a ohrozenia z nadmernej slobody, ktorá je aktuálne na nevydržanie. Je to nepochopiteľné a drzosť, že si jeden vírus dovolí len tak sa vypariť.

Štastnú cestu a donevidenia.

 

Čítaj tento článok na blogu


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-