Prirodzený zánik EÚ

Európa musí ožiť a EÚ prirodzene zaniká.

Toto je bezpochyby najväčšia kríza v Európe od druhej svetovej vojny.

Európska Únia, ako zoskupenie štátov, zlyhala v základných oblastiach ako bezpečnosť a hospodárstvo. Totálna absencia lídrov schopných určovať a napĺňať ciele, riadiť, rozhodovať, nerovnaký meter pri posudzovaní, nespravodlivosť, hrubo prekročené deficity, super inflácia, korupcia, vojna, utečenecká, energetická kríza a potravinová za rohom atď.

Mega kríza a systém zachráň sa kto môžeš.

Čo viac ešte treba spomenúť, aby bolo jasné, že EÚ sa úplne diskvalifikovala a v podstate už neexistuje.

Spoluprácu jednotlivých suverénnych štátov v Európe je treba začať budovať odznova na základe slobody, spravodlivosti, pomoci, vzájomnej ochrany a rešpektovaním kultúrnych a sociálnych špecifík jednotlivých národov.

Počas etapy fungovania EÚ sme mali zase o čosi zmúdrieť, ponaučiť sa, povyrásť, postaviť sa na vlastné nohy a dospieť.

Načo bola dobrá Európska únia a čo nám mala ukázať.

BEZPEČNOSŤ. Nato, aby nás niekto pomohol ochrániť, nás nemôže nútiť, aby sme s ním museli aj niekoho napadnúť. Je to nebezpečná bezpečnosť.

SLOBODA. Tvrdia nám, že aby sme boli plne slobodní, nám musia niektoré slobody zobrať.

SVOJPRÁVNOSŤ. Ak chceš na obed sviečkovú, tak nebudeš jesť špagety, len preto, že predsedom EP bude Talian. Zasadíš, zaseješ a dochováš si na svojej pôde čo chceš a nie to čo ti prikážu alebo akože dajú dotáciu až nakoniec zistíš, že nemáš čo jesť.

KONÍČKY. Ak sa nejaký ujo elektrón, poslanec EÚ, chce hrať s elektrickými autíčkami a autodráhami, nech tak robí doma po večeroch. Máme preňho pochopenie pokiaľ nám nevyhorí každý večer trafostanica.

PRIRODZENOSŤ. Sme šťastní takí ako nás Boh stvoril. Nebudeme behať s CO2 alebo metán metrom kravám pri chvoste. Budeme sa snažiť neurotické osoby dostať opäť do normálu. Klíma sa riadi podľa iných pravidiel, ako sa nám snažia tvrdiť. Otepľovanie je spôsobované zadieraním mozgových závitov niektorých jednotlivcov.

DOTÁCIE. Pochopili sme, že nič nie je zadarmo a že to ani nepotrebujeme, lebo nie sme žobráci. A keď niekto tvrdí, že nám dáva niečo zadarmo, tak je podvodník, lebo nám to skôr či neskôr zoberie. V podobe odobraných slobôd alebo 10x predraženej elektriny alebo plynu.

Takže ak by niekto vo vašom okolí začal blúzniť o tvrdom jadre EÚ alebo o peniazoch zadarmo, tak mu prosím urýchlene poskytnite prvú pomoc a nechajte ho vyšetriť u najbližšieho doktora, lebo už pred desiatimi rokmi bolo neskoro.

Vitaj Európa, zbohom EÚ.  

 

Čítaj tento článok na blogu


Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-