Ľudová zbierka na posilnenie protivzdušnej obrany

Nadácia Zachráň sa kto môžeš v spolupráci s neziskovou organizáciou Koľko nám pošlete toľko minieme, organizuje dobročinnú zbierku na posilnenie protivzdušnej obrany Aliancie.
 
Zbierka sa uskutoční v priestoroch poľnohospodárskeho družstva v obci Zúfalovce. Na mieste vás privíta predseda družstva pán Naďko s jeho asistentkou pani Čauputvárovou , ktorí  vám aj ako členovia miestneho bábkového divadla zahrajú americkú frašku s názvom Úprimnosť.
 
Na mieste bude aj vojenský veterán pán Lektvarský, ktorý záujemcom, ako bývalý zdravotník poľnej nemocnice, na požiadanie preoperuje nos za uši a to bezplatne s doživotnou zárukou od svetových farma firiem, s ktorými úzko spolupracuje. Stačí keď podpíšete vašu zodpovednosť.
 
Zbierka bude použitá na prerábku vyradených traktorov na moderné vrtuľníky v počte päť kusov. Dva budú nasadené u našich severných, dva u východných susedov, ktorí sú najviac ohrození a jeden umiestni symbolicky v Bielom dome uprostred tejto svetoznámej dediny. Bol to nápad súdruha Naďka. Môžete nosiť aj staré železo a spotrebiče využiteľné na náhradné diely, napríklad práčky alebo kosačky, ale aj vyradené hračky, hlavne drony pre potreby policajného zboru na zabezpečovanie plynulého, nelegálneho pohybu migrantov.
 
Časť prostriedkov bude použitá na rekvalifikáciu bývalých pracovníkov živočíšnej výroby v programe, z každého sa raz môže stať novinár.
 
Vo večerných hodinách vám náš pyrotechnik pán Matlovič s dobrovoľným hasičom pánom Hegridom pripravili ohňostroj z vyradenej munície. Prineste si prosím aj dáždniky, keby náhodou lietali nejaké črepiny. Občas sa im niečo nepodarí. Ako sa hovorí, aj majster kat sa niekedy utne. Záleží im na vašej bezpečnosti.
 
Účasť prisľúbili aj niektorí členovia vlády a predseda parlamentu s mažoretkami, ktorí vás prídu za veselých tónov dychovej hudby, vyprevadiť na druhý svet.
Do zbierky sa pripojila aj humanitárne katastrofická organizácia KAŠLI NATO, ktorá dodá 1000 rakiev. 
 
VERÍME, ŽE VÁM ZÁLEŽÍ NA NEBEZPEČNOSTI NAŠEJ KRAJINY, V KTOREJ SA NEBOJÍTE UMIERAŤ.
 
 

Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-