Homosexuáli nechcú byť nálepkovaní

Drvivá väčšina homosexuálov nechce byť nálepkovaná, označovaná a priraďovaná ku nejakým ideológiám alebo hnutiam. Chcú žiť ako každý normálny človek a nechcú, aby im niekto na hruď maľoval dúhový terč. Žiadny človek predsa nevykrikuje na námestí, že ja som toto alebo tamto. Sú predsa veci, ktoré si nikto nepotrebuje prepierať na verejnosti, či je to heterosexuál alebo homosexuál. Chceme aby spolunažívanie v spoločnosti prebiehalo bez konfliktov a napätí, v súlade s ľudskými právami a slobodnou vôľou človeka. Nezabúdajme však, že sloboda človeka končí tam, kde začína sloboda druhého.

 
Tým nechcem spochybniť, že sa v rôznych hnutiach angažujú homosexuáli aj heterosexuáli. To ale automaticky neznamená, že tieto hnutia zastupujú záujem všetkých homosexuálov.
 
Ešte raz opakujem, že všetky otázky a potreby členov spoločnosti vieme vyriešiť v súlade s morálkou, zákonom a ľudskými právami všetkých ľudí.
 
My sme kultivovaná spoločnosť ako celok. Rozdeľovanie spoločnosti na skupiny, menšiny alebo kategórie je nežiadúce a nebezpečné.
 
NEROZDEĽUJTE SPOLOČNOSŤ.
 

Návrat na všetky články



Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-