Ako bude tovar doručený


  • u spoločnosti.

    Dodanie tovaru kuriérom je možné len na území Slovenskej republiky. V prípade, ak v objednávke zadáte svoju adresu s miesom dodania v Českej republike, môžete si vybrať len dodanie do predajne Dráčik a dodanie kuriérom nebude možné zadať.
     

  • Osobný odber v predajni Dráčik
    Osobný odber tovaru objednaného cez internetový obchod je na predajni Dráčik možný len pri platbe vopred. Nie je možná úhrada objednaného tovaru priamo v predajni Dráčik.

    Tovar objednaný na osobný odber v predajniach Dráčik v rámci SR a ČR doručíme v priebehu týždňa – t.j. pri najbližšom rozvoze tovaru zo skladu na predajňu. Tovar expedujeme zo skladu na predajne po pripísaní úhrady na náš účet. Vo výnimočných prípadoch sa môže stať, že tovar bude doručený do 10 pracovných dní od úhrady. O jeho doručení na odberné miesto – predajňu Dráčik budete informovaný emailom a SMS-kou. Zoznam odberných miest – predajní Dráčik s adresami, otváracími hodinami a aj mapami nájdete tu.

    Výdaj objednaného tovaru: Výdaj objednaného a zaplateného tovaru je možný len po nahlásení čísla objednávky a celého mena a priezviska osoby na ktorú je objednávka vytvorená.

    Tovar si môžete vyzdvihnúť do 5 pracovných dní od oznámenia o doručení na odberné miesto – predajňu Dráčik. Po uplynutí tejto lehoty bude tovar zaradený do predaja a Vám bude vrátená na účet uhradená cena tovaru. V prípade nevyzdvihnutia objednaného tovaru na odbernom mieste je predajca oprávnený účtovať manipulačný poplatok za vybavenie a stornovanie objednávky vo výške 1,- €.

    Na odber tovaru v predajni Dráčik Vás budeme informovať e-mailom a SMS správou. V prípade, ak ste informáciu o možnosti prevziať zásielku neobdržali viac ako 10 pracovných dní od objednávky, kontaktujte ešte pred návštevou predajne pracovníkov internetového obchodu e-mailom alebo telefonicky.

    Prečo platiť Manipulačný poplatok pri osobnom odbere?Zdá sa Vám nelogické účtovať manipulačný poplatok, keď aj tak prevádzkujeme viac ako 140 predajní Dráčik? Tu je krátke vysvetlenie: Každá internetová objednávka je vybavovaná samostatne, bez ohľadu na aktuálnu zásobu objednávaného tovaru na predajni, kde si tovar chcete vyzdvihnúť. Objednaný tovar je vždy expedovaný z centrálneho skladu Dráčik. Objednávke je venovaný určitý čas, komunikácia, zabalenie tovaru aby sa nepoškodil a aj zaslanie SMS. Preto je služba spoplatnená, aby aj v prípade objednávky napr. za 5,- € bola táto služba rentabilná. Každopádne získavate istotu, že objednaný tovar na predajni nájdete a to za zlomok ceny poštovného. V prípade objednávky nad 40,- € poplatok neplatíte.

    Prečo je osobný odber možný len s platbou vopred? Platbou vopred zamedzujeme zneužívaniu tejto služby na objednávanie tovaru a následne neprevzatie tovaru na predajni, napríklad deťmi, ktoré našu stránku často navštevujú. Aj službou osobného odberu na predajni Dráčik nám vznikajú manipulačné náklady, ktoré by pri zneužívaní mohli viesť k zbytočnému predraženiu tejto služby. Za pochopenie ďakujeme.

Cenník dopravy

Doprava tovaru na predajňu v SR aj ČR

Doprava, objednávka v hodnote do 40,- € (manipulačný poplatok) *

1.00€

Doprava, objednávka v hodnote nad 40,- € *

ZDARMA


Doprava kuriérom len v rámci SR

Doprava do 24 hodín* + balné , platba vopred, objednávka do 17,- €

6,00 €

Doprava do 24 hodín* , platba vopred, objednávka nad 17,- €

4,00 €

Doprava do 24 hodín + balné, dobierka, objednávka do 17,- €

7,60 €

Doprava do 24 hodín, dobierka, objednávka nad 17,- €

5,50 €

Doprava do 24 hodín, platba vopred* / dobierka, objednávka nad 100,-€

ZDARMA


* po pripísaní úhrady na náš účet

Kuriérska služba doručuje zásielky počas pracovných dní od 8.00 do 16.00 hod, preto zvážte adresu doručenia, aby Vás kuriér zastihol / napr. adresa pracoviska /. Taktiež je nutné v objednávkovom formulári uviesť správne telefónne číslo, na ktorom Vás kuriér bude vopred kontaktovať. Správne vyplnenie kontaktných údajov je dôležité, aby sa zásielka nevrátila späť. V prípade opätovného zaslania je znovu účtovaný poplatok za dopravu. V prípade neprevzatia zásielky je spoločnosť Dráčik-DIVI s.r.o. oprávnená požadovať úhradu vzniknutých nákladov / v zmysle obchodných podmienok bod 6. /.

Platby cez internet banking je potrebné uhradiť do 48 hodín, objednávka bude spracovaná ihneď, po uhradení platby je tovar nasledujúci deň odosielaný. V prípade, že úhrada nebude vykonaná včas, zákazník sa vystavuje riziku, že daný tovar už nebude k dispozícii. Objednávky neuhradené do 72 hodín od objednania budú stornované.





Značka
Veková skupina
-
Cena od-do
-